Confectie atelier

In ons confectie atelier in Nijkerk maken we alles zelf. Van gordijnen op maat tot kussenhoezen.

Alles tot in
detail geregeld

Confectie is een ambacht. Roodbeen heeft vakmensen in huis die elke dag aan maatwerk producten werken. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring is elke vraag bij ons in goede handen.

Bij Roodbeen gaan kwaliteit en duurzaamheid hand in hand

Ons eigen confectie atelier is onze trots. Hier maken we alle vormen van raamdecoratie: overgordijnen, vitrages, vouwsystemen, draperieën, bogen en meer. Ook het bekleden van banken en stoelen en het maken van kussens en spreien, verzorgen we zelf. Dat zorgt ervoor dat de lijntjes kort zijn: een project kan snel gerealiseerd worden, hoe complex ook.

Als klant heb je eindeloze keuzes. Of het nu gaat om kussens, gordijnen of hoezen, we kunnen alles maken. Elke vraag motiveert ons steeds opnieuw het beste resultaat te realiseren. Daarom werken we met duurzame en kwalitatieve materialen die voldoen aan onze hoge standaard. Dat betekent ook dat het materiaal eerlijk is geproduceerd, we denken aan het welzijn van mens en milieu. We zorgen ervoor dat er zo weinig mogelijk afval is en waar mogelijk hergebruiken we materialen.

Zo werken we

Voordat we aan de slag gaan, zorgen we ervoor dat we alles weten. Het proces is heel eenvoudig, en we houden je bij elke stap aangehaakt. Bij Roodbeen weet je altijd waar je aan toe bent.

1. Inmeten en stofselectie

We komen bij jou op locatie voor het inmeten of je geeft de maten alvast door. De keuze uit stoffen is eindeloos, we adviseren je graag over wat het best past bij jouw project.

2. Offerte

Natuurlijk krijg je een offerte op maat. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, zonder verrassingen achteraf. Transparantie is wel zo fijn.

3. Productie

De productie van jouw confectie vindt plaats in ons eigen atelier met de stof van jouw keuze. Ideaal, een confectieatelier in huis: daardoor zijn de lijntjes kort.

4. Installatie of montage

Jouw confectie is klaar, nu de montage nog. We zorgen ervoor dat het product komt op de plek die jij voor ogen hebt. Installatie en montage nemen we graag voor je uit handen.

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 3. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 4. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.

 5. Kunnen jullie mijn idee realiseren?

  We zijn benieuwd naar jouw idee! We houden wel van een uitdaging. Of het een gordijn is met een unieke print, een maatwerk vloerkleed of juist een complete kantoorruimte inrichten, wij zijn er. Voor de grote en de kleine ideeën.