Diensten

Roodbeen is er voor de grote en de kleine projecten. Van A tot Z een maatwerk project verzorgen tot een eenmalige dienst verlenen.

Roodbeen: de specialist in ontwerp en inrichting

Wij bieden een complete dienstverlening. Van het realiseren van een vakantiewoning of hotelkamer tot het inrichten van een ergonomische werkplek.

Alle diensten onder één dak

Al meer dan 35 jaar realiseren we projecten volledig in eigen beheer. Met een confectieatelier, eigen ontwerpers en ervaren stoffeerders kunnen we alles. Geef een project – of een deel daarvan – aan Roodbeen, en je bent verzekerd van een uitstekende uitvoering.

Hoe kunnen we jou helpen?

Kwaliteit en duurzaamheid
gaan hand in hand

We geloven in de combinatie van comfort, esthetiek én duurzaamheid. Daarom zoeken we steeds naar duurzame oplossingen die positief zijn voor onze leefomgeving. Ook bij het inzetten van aanvullende specialismen, kiezen we voor milieubewuste ondernemers. Zo dragen we met elkaar bij aan een klimaatneutrale toekomst.

Roodbeen kiest altijd voor betrouwbare producten, waar levensduur en kwaliteit echt vooropstaan. Herstofferen, repareren of hergebruiken, alles is mogelijk. We helpen je van één bureaustoel tot en met de inrichting van een complete ruimte.

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Hebben jullie een eigen servicedesk?

  Sterker nog, we hebben onze eigen service mensen. Bij Roodbeen is nog dezelfde dag (of de volgende werkdag) jouw vraag opgelost. Service van de zaak.

 3. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 4. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 5. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.