Roodbeen: Office

Roodbeen Office regelt alles voor op kantoor. Van ontwerp en inrichting, het leveren van meubilair tot het verzorgen van kantoorbenodigdheden en print- en scanoplossingen.

Alles voor kantoor

Een kantoor is zoveel meer dan een werkplek. Het is een gezonde werkomgeving voor medewerkers, een visitekaartje voor klanten en een plek waar inspanning en ontspanning dicht naast elkaar staan. Roodbeen realiseert de meest uiteenlopende projecten, altijd met aandacht voor duurzaamheid.

Roodbeen brengt alles bij elkaar. Van ontwerp tot inrichting en van conceptontwikkeling tot de praktische doorvertaling. Het creëren van een kantoorruimte die past bij jouw bedrijf ligt ons goed. We nemen het hele project voor je uit handen en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt. Ook na de oplevering van een project blijven we betrokken.

Wij zijn gek op kantoor. Al sinds 1969 ontwerpt en realiseert Roodbeen met enthousiasme en passie creatieve en functionele werkomgevingen.

Onze experts brengen ieder kantoor tot leven. Met fijne materialen, mooie kleuren en frisse ideeën. Wij combineren bestaand met nieuw. In grote en kleine ruimtes. Wij zorgen dat werk en privé weer in balans komt.

Wij zijn dé leverancier voor alle kleine en minder kleine kantoorbenodigdheden. Roodbeen levert en implementeert al meer dan 25 jaar printers en multifunctionals voor elke kantoorruimte. We denken oplossingsgericht met je mee: de juiste apparatuur op de juiste plek. Kopen of leasen, wel of geen serviceovereenkomst, alles is mogelijk.

Bekijk onze Office projecten

HI-FIVE, Jaarbeurs Utrecht

Wilton Heat Transfer Services

DCM Nederland

Covebo Uitzendgroep

Veelgestelde vragen

 1. Wat is jullie sustainability policy?

  We geloven in de combinatie van comfort, esthetiek én duurzaamheid. Daarom zoeken we constant naar duurzame oplossingen die positief zijn voor onze leefomgeving. Ook bij het inzetten van aanvullende specialismen, kiezen we voor milieubewuste ondernemers. Zo dragen we met elkaar bij aan een klimaatneutrale toekomst.

 2. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 3. Hebben jullie een eigen servicedesk?

  Sterker nog, we hebben onze eigen service mensen. Bij Roodbeen is nog dezelfde dag (of de volgende werkdag) jouw vraag opgelost. Service van de zaak.

 4. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.