Covebo Uitzendgroep

Een project waarin alles samenkomt: ontwerp, hergebruik van meubelen en een samenwerking met een bouwteam.

Roodbeen heeft alles voor ons geregeld

Aan de Watergoorweg in Nijkerk is een nieuwe Covebo-vestiging geopend, het nieuwe thuis van MAATT Techniek. Een nieuw pand vraagt om een nieuwe inrichting, met behoud van het typische Covebo-rood en dito sfeer.

MAATT Techniek in een nieuw pand met Covebo-uitstraling

MAATT is een groep ambitieuze en gedreven professionals in de installatietechniek. Een groep aanpakkers, die daadkrachtig en vol vertrouwen elke klus tot een succes brengen. Het team is uit z’n voegen gegroeid en daarom verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Watergoorweg.

Voor de inrichting van het nieuwe kantoor is de unieke Covebo-ervaring het belangrijkste: zonder het Covebo-rood geen Covebo-gevoel. De vraag was de ruimte opnieuw in te richten. Na het eerste gesprek ontdekten we dat de meubels uit het oude pand nog in hele goede staat waren. De meubels hebben we waar het kon opnieuw gebruikt. Tafels zijn voorzien van nieuwe tafelbladen en stoelen zijn opnieuw gestoffeerd.

Met de ervaring tijdens de coronatijd, is voor dit kantoorpand de wens de akoestiek zo te creĆ«ren dat er geen geluidsoverlast ontstaat door babbelende collega’s. Een rustige uitstraling in de ruimtes, waar concentratie en focus als vanzelf gaan.

Roodbeen heeft de projectregie op zich genomen en coƶrdineerde de samenwerking met aannemers, een bouwteam, onze designers en adviseurs. En met resultaat – al zeggen we het zelf.

Het combineren van onze diensten voor het beste resultaat.

GBLT Zwolle

ASF Fischer B.V.

Melkweg Holland

Apollo Workspaces

Veelgestelde vragen

 1. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 2. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 3. Hebben jullie een eigen servicedesk?

  Sterker nog, we hebben onze eigen service mensen. Bij Roodbeen is nog dezelfde dag (of de volgende werkdag) jouw vraag opgelost. Service van de zaak.

 4. Richten jullie ook thuiswerkplekken in?

  Natuurlijk! Een kantoorruimte in een bedrijf is net zo belangrijk als je werkplek thuis. We geven advies op maat, geschikt voor de ruimte, en we adviseren over hoe je het best ergonomisch thuis kunt werken. Goede stoel, sta-zitbureau, you name it.