Roodbeen: Leisure

Roodbeen Leisure realiseert vakantiewoningen waar je je thuis voelt. We maken alles op maat in elke gewenste stijl. Dankzij onze vakmensen ben je verzekerd van kwaliteit.

Alles voor vakantiewoningen

Als projectinrichter zijn we gegroeid vanuit de klassieke stoffering. Inmiddels ligt de realisatie van projecten al meer dan 35 jaar van begin tot eind voor 100% in onze handen. Onze vakmensen voelen zich verantwoordelijk voor het beste resultaat.

Met een eigen confectie atelier (uniek in Nederland!), eigen ontwerpers en ervaren stoffeerders zijn we in de breedte inzetbaar. Het ontwerptraject, de realisatie van producten en de nazorg liggen volledig bij ons team. We pakken elk project flexibel en persoonlijk aan. Van gordijn- en meubelstof, tapijten en karpetten tot behang: alle producten worden naar wens en op maat gemaakt.

Roodbeen onderhoudt zo’n 6.000 vakantiewoningen op 16 parken verspreid over Europa. Onze projectinrichting draagt bij aan het ultieme vakantiegevoel. Elke vakantiewoning biedt het comfort van morgen, uitgevoerd in de stijl die jij voor ogen hebt.

We gebruiken frisse, eigentijdse materialen. Op maat: alles is mogelijk. We creëren en monteren tapijten in elke print en in elke gewenste afmeting. We printen gordijnen in elke gewenste kleur. Kussens in elk gewenst formaat en natuurlijk is er onbeperkte keuze uit kleur en materiaal. Roodbeen werkt toekomstgericht door gebruik te maken van duurzame materialen en hoge kwaliteit stoffering. Daardoor hebben gasten jarenlang plezier aan de vakantiewoningen. Ook na de oplevering blijven we betrokken voor onderhoud. Een vakantiewoning behoudt dus altijd zijn uitstraling en kwaliteit.

Bekijk onze Leisure projecten

Inntel Hotels Utrecht Centre

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Palace Hotel Zandvoort

Center Parcs Terhills

Veelgestelde vragen

 1. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 2. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 3. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.

 4. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.