Over ons

We vertellen je graag wie we zijn en waar we voor staan. Lees ons verhaal en ontmoet onze experts.

Roodbeen.
Sinds 1969

Sinds de start in 1969 is Roodbeen een betrouwbare partner en een stabiele leverancier. Service staat bij ons hoog in het vaandel en afspraak is afspraak.

Kwaliteit staat bij ons op één.

Roodbeen is ‘positief eigenwijs’. We staan ergens voor en onze klantengroep kiest daar bewust voor.

Met onze verschillende producttakken, kunnen we voor elk project een totaalrealisatie verzorgen. We beginnen bij een ontwerp en houden regie tot aan de realisatie van een project. Roodbeen is er voor de grote en kleine ideeën. We zijn hartstikke eerlijk, open en transparant in advies. We durven ook nee te zeggen. En we hoeven niet altijd een nieuw product te verkopen. Soms volstaat het vervangen van een onderdeel: het ‘refurbishen’ van machines en (kantoor)meubilair of herstofferen. Roodbeen is de partner die meedenkt.

Roodbeen heeft een eigen servicedienst in huis voor het plaatsen van meubilair, het leggen van vloeren, het installeren en aansluiten van printers en kopieermachines en koffieapparatuur. We kiezen altijd voor betrouwbare producten, waar levensduur en kwaliteit vooropstaan.

Ongeacht de ordergrootte is het klantcontact intensief. Het fundament van Roodbeen wordt gevormd door mensen die al meer dan 15 jaar bij ons werken, ieder met zijn eigen expertise. Wij kennen onze klant goed. Ook leiden we jongere collega’s op naar hoger niveau en zijn we een erkend leerbedrijf voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze experts met liefde voor hun vak

Het Roodbeen team bestaat uit vakmensen met ieder hun eigen expertise. Elke uitdaging gaan we aan, we vinden altijd overal een oplossing voor.

Of we nu kantoormachines, meubilair of complete projectinrichting verzorgen, elke project is voor ons even belangrijk. We maken echte verbinding met onze klanten en investeren dus ook bewust in een lange termijn relatie.

We staan voor persoonlijk contact, elke klant heeft zijn eigen vaste aanspreekpunt. Wel zo fijn.

Bas Straalman

Projectadviseur

06 517 80 213

Dirk-Jan van Loo

Logistiek & Montage

033 247 51 00

Petra Termaat

Interieurontwerper & Projectcoördinator

033 247 51 00

Richard Breijer

Algemeen Directeur & Projectadviseur

06 290 93 686

Iris Bos

Adviseur Kantoorbenodigdheden & LEUT Koffie

06 55 40 93 37

Samuel Scherer

Adviseur Kantoorbenodigdheden, Documentoplossingen & LEUT Koffie

06 290 93 691

Stephanie Horsman

Interieurontwerper

033 247 51 00

Bert van ’t Land

Logistiek & Montage

033 247 51 00

Jitske Segaar

Officemedewerker, Adviseur Kantoorbenodigdheden & LEUT Koffie

033 247 51 00

Jolanda van de Haar

Financiële Administratie & HR

033 247 51 00

Menno de Ruiter

Adviseur Kantoorbenodigdheden, Audiovisuele- & Documentoplossingen

06 463 91 896

Indra Nathoe

Hoofd Atelier

033 247 51 00

André Doppenberg

Technische Dienst

033 247 51 00

Gert de Boer

Technische Dienst

033 247 51 00

Puck Heineman

Projectassistent

033 247 51 00

Anne Breijer

Projectadviseur & Adviseur Meubilair

06 290 93 692

Roodbeen is trotse partner
van LEUT Koffiemakers

LEUT koffiemakers is in 2015 opgericht als eigen koffiemerk, toen nog onder de vlag van Roodbeen. Inmiddels staat het koffielabel op eigen voeten en is Roodbeen trotse partner en leverancier. Veel ideeën komen tot stand onder het genot van een kop koffie van LEUT. We voorzien bedrijven in het totaalpakket van koffiemachines en bijbehorende ingrediënten.

Bij de inrichting van een kantoorruimte, hotelkamer of vakantiewoning tekenen we vaak een koffieplek in. Koffie staat immers voor ontspanning. Koffie in de juiste ruimte wordt een beleving.

Roodbeen is partner
van VOS Project

VOS Project is de partner voor totale projectinrichting, van ontwerp tot realisatie. In het eigen confectie atelier in Nijkerk realiseert VOS Project wat nodig is voor elk project. Van stoffering en decoratiekussens tot het realiseren en monteren van gordijnen en vloerkleden in elke gewenste print, kleur en maat.

VOS is onderdeel van Roodbeen en verzorgt voornamelijk projecten in de Hospitality en Leisure branche.

Veelgestelde vragen

  1. Wat is jullie sustainability policy?

    We geloven in de combinatie van comfort, esthetiek én duurzaamheid. Daarom zoeken we constant naar duurzame oplossingen die positief zijn voor onze leefomgeving. Ook bij het inzetten van aanvullende specialismen, kiezen we voor milieubewuste ondernemers. Zo dragen we met elkaar bij aan een klimaatneutrale toekomst.

  2. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

    Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

  3. Hebben jullie een eigen servicedesk?

    Sterker nog, we hebben onze eigen service mensen. Bij Roodbeen is nog dezelfde dag (of de volgende werkdag) jouw vraag opgelost. Service van de zaak.