Roodbeen: Hospitality

Roodbeen is er voor de complete inrichting van ruimtes in de hospitality branche. Van interieurontwerp tot het realiseren van stoffen, gordijnen en vloerkleden in elke gewenste afmeting en print.

Alles voor hotels

Je gunt je gasten het beste. Een gevoel van gastvrijheid overheerst in alle ruimtes van je hotel. Van de lobby tot het restaurant tot de hotelkamer, elke ruimte ademt gastvrijheid. Een warm welkom realiseer je samen met Roodbeen.

Ons team neemt de projectregie voor je uit handen. Je wordt betrokken in het proces, zonder dat je er werk aan hebt. Naast de productie verzorgen we ook de installatie en montage voor uitstekende afwerking. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen behouden hotelkamers jarenlang de uitstraling die bij jouw hotel past.

 

Luxe zit in de details die kloppen. Roodbeen ontwerpt en realiseert interieurs van hotelkamers. We geven uitgebreid advies op maat, in elke denkbare stijl. Bij ons is alles mogelijk.

Roodbeen helpt je met het realiseren van gastvrije ruimtes. Ruimtes in een thema, die passen in het ontwerp en de sfeer van jouw hotel. We maken vloerkleden in elke afmeting en in elke print die je wenst. Datzelfde geldt voor gordijnen en kussens die in de stijl van de kamer passen. Onze vakmensen nemen alles voor je uit handen: van het ontwerp tot aan de realisatie en montage. Ook na de oplevering van een project blijven we betrokken. Zo behoudt elke ruimte altijd dezelfde kwaliteit.

Bekijk onze Hospitality projecten

2 Sisters Storteboom

Roodbeen

Inntel Hotels Art Eindhoven

Villa Oud Groevenbeek

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Wat is jullie sustainability policy?

  We geloven in de combinatie van comfort, esthetiek én duurzaamheid. Daarom zoeken we constant naar duurzame oplossingen die positief zijn voor onze leefomgeving. Ook bij het inzetten van aanvullende specialismen, kiezen we voor milieubewuste ondernemers. Zo dragen we met elkaar bij aan een klimaatneutrale toekomst.

 3. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.

 4. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.