Inntel Hotels Art Eindhoven

Roodbeen realiseerde unieke prints op de vloerkleden, gordijnen, vitrage voor hotelkamers en plaatste PVC-vloeren in het Inntel Hotels Art Eindhoven.

Custom prints voor hotelkamers en vergaderruimtes

De raambekleding in het Inntel Hotels Art Eindhoven is vervangen door customized gordijnen en vitrage. Roodbeen printte het ontwerp van designer Feran Thomassen op een black-out gordijnstof. Opvallend: we drukten de print op zowel de binnen- als de buitenkant.

In de vergaderruimte hebben we custom print vloerbekleding gerealiseerd, inclusief montage.

Vroeger de Philips fabriek, nu een art hotel

In het artistieke centrum van Eindhoven vind je Inntel Hotels Art Eindhoven, een 4-sterren art hotel. Een geweldige locatie: veel kamers en suites bevinden zich in de monumentale Philips fabriek ‘de Lichttoren’ (1909), waar vroeger de eerste lampen werden getest.

Historie, kunst en design vind je terug in het hele hotel. De fabriek is omgetoverd tot een artistiek en modern hotel. Het industriƫle karakter is de gemene deler van alle ruimtes. Om dat karakter vast te houden, heeft designer Feran Thomassen unieke ontwerpen gemaakt. Die ontwerpen heeft Roodbeen geprint op de gordijnen en vitrage. Ook op de vloerbekleding in de vergaderruimtes zie je de unieke print terug. Naast het printen heeft Roodbeen ook de montage en installatie van de raambekleding gedaan, een totaalservice.

Op verzoek heeft Roodbeen een aantal hotelkamers voorzien van een PVC-vloer.

Customized en op maat

Meer Hospitality projecten

2 Sisters Storteboom

Roodbeen

Inntel Hotels Art Eindhoven

Villa Oud Groevenbeek

Water Villas Kuramanthi The Maldives

Dorhout Mees

Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Holiday Inn The Hague – Voorburg

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 3. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 4. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.