2 Sisters Storteboom

Roodbeen bracht de essentie van traditie en innovatie in het herontwerp van de bedrijfskantine.

Akoestiek en sfeer

Een nieuwe kantine voorzien van verlichting, de interieurbouw pantry, een wandafscheiding met print en een ombouw voor het tassenrek.

2 Sisters Storteboom

Vroeger ging men op de bakfiets naar de lokale markt om pluimvee te kopen, tegenwoordig is deze organisatie uitgegroeid tot een multinational met 6 locaties in Nederland en 2 locaties in Polen met oneindig veel ervaring in kip en kipproducten.

Eén van de moderne slachterijen bevindt zich in het Gelderse Putten. Hier mochten wij de bedrijfskantine volledig opnieuw inrichten met als doel de akoestiek te verbeteren en de sfeer te verhogen. Een belangrijk uitgangspunt was dat wij vooral moesten blijven kijken naar hygiëne en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast moest de bestaande tegelvloer behouden blijven en vanuit hier zijn we dan ook het ontwerp gaan creëren.

De nieuwe kantine hebben we mogen voorzien van verlichting, de interieurbouw pantry, een wandafscheiding met print, een ombouw voor het tassenrek en met oog op de hygiëne zijn er roestvrijstalen plinten en hebben we meubilair geplaatst wat goed te reinigen is.

Akoestiek probleem
Om het akoestische probleem op te lossen hebben we akoestische plafondpanelen geplaatst. De dividers met de mosprint en de fotoprint op de wand zijn akoestische doeken en zorgen dus ook voor demping van het geluid.

Een moderne bedrijfskantine.

Meer projecten

2 Sisters Storteboom

Roodbeen

Inntel Hotels Art Eindhoven

Villa Oud Groevenbeek

Water Villas Kuramanthi The Maldives

Dorhout Mees

Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Holiday Inn The Hague – Voorburg

Veelgestelde vragen

 1. Wat is jullie sustainability policy?

  We geloven in de combinatie van comfort, esthetiek én duurzaamheid. Daarom zoeken we constant naar duurzame oplossingen die positief zijn voor onze leefomgeving. Ook bij het inzetten van aanvullende specialismen, kiezen we voor milieubewuste ondernemers. Zo dragen we met elkaar bij aan een klimaatneutrale toekomst.

 2. Richten jullie ook thuiswerkplekken in?

  Natuurlijk! Een kantoorruimte in een bedrijf is net zo belangrijk als je werkplek thuis. We geven advies op maat, geschikt voor de ruimte, en we adviseren over hoe je het best ergonomisch thuis kunt werken. Goede stoel, sta-zitbureau, you name it.

 3. Kan ik ook alleen een los product kopen?

  Natuurlijk kan dat. Voor kantoorartikelen kijk je in onze webshop. Zoek je een ander product? Neem dan contact met ons op. Zorgen wij ervoor dat we het product voor je realiseren.

 4. Kunnen jullie mijn idee realiseren?

  We zijn benieuwd naar jouw idee! We houden wel van een uitdaging. Of het een gordijn is met een unieke print, een maatwerk vloerkleed of juist een complete kantoorruimte inrichten, wij zijn er. Voor de grote en de kleine ideeën.