Villa Oud Groevenbeek

Roodbeen realiseerde de hotelkamers voor 24 gasten en de salon in Villa Oud Groevenbeek op een duurzame manier met refurbished meubilair.

Een plek waar je je thuis voelt

Maak van dit landhuis een hotel, met kamers waar gasten zich aangenaam voelen. Roodbeen maakt van het project een duurzaam project. Oude materialen in een nieuw jasje. Nieuwe producten en refurbished meubelen.

Roodbeen realiseerde de hotelkamers en de salon in Villa Oud Groevenbeek op een duurzame manier. En dat zie je terug in het resultaat: een mix van oud en nieuw.

Stijlvolle en royale ruimtes ingericht met gerefurbished meubilair

Villa Oud Groevenbeek in Ermelo (eigendom van Natuurmonumenten) is een in Jugendstil-stijl gebouwd rijksmonument. Het is met veel respect voor de originele details gerestaureerd. De villa biedt plaats aan 24 gasten en de ideale locatie voor een training of meeting of een aangename uitvalsbasis voor een weekendje weg.

Roodbeen kreeg de opdracht de stijlvolle en royale vakantiesuites en de gemeenschappelijke salon van het landhuis volledig opnieuw in te richten. Een project dat we echt samen met onze opdrachtgever hebben aangepakt. De basis voor de inrichting was het bestaande meubilair: oude houten stoelen en kasten. Die zijn gezandstraald en vervolgens afgewerkt door leerlingen uit het speciaal onderwijs in onze hal in Nijkerk. Daarvoor hebben we een duurzame coating op basis van zetmeel gebruikt, helemaal volgens het thema. Geweldig om afgeschreven meubilair een tweede leven te geven door te refurbishen. Wij zien altijd kansen.

Van interieuradvies tot inrichting

Meer Hospitality projecten

2 Sisters Storteboom

Roodbeen

Inntel Hotels Art Eindhoven

Villa Oud Groevenbeek

Veelgestelde vragen

 1. Hebben jullie een eigen servicedesk?

  Sterker nog, we hebben onze eigen service mensen. Bij Roodbeen is nog dezelfde dag (of de volgende werkdag) jouw vraag opgelost. Service van de zaak.

 2. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 3. Kunnen jullie mijn idee realiseren?

  We zijn benieuwd naar jouw idee! We houden wel van een uitdaging. Of het een gordijn is met een unieke print, een maatwerk vloerkleed of juist een complete kantoorruimte inrichten, wij zijn er. Voor de grote en de kleine idee├źn.

 4. Wat is de levertijd van meubelen?

  Roodbeen heeft veel meubelen op voorraad. De levertijd is vrijwel altijd een werkdag. We bezorgen natuurlijk tot in de ruimte waar het meubel moet komen.