Dorhout Mees

Roodbeen realiseerde de hotelreceptie, de lobby, het sportcafé, de ontbijtzaal en het terras. Alles draait om de sporters en golfers. Project Dorhout Mees is een hole in one.

Voor golfers en hotelgasten van Dorhout Mees

De juiste combinatie van kleuren, materialen en stijl zorgt voor een unieke uitstraling in het hotel en de golfclub. Golfers en hotelgasten voelen zich ontzorgd in de luxe omgeving van de locatie.

Dorhout Mees is een begrip in regio Biddinghuizen en daarbuiten. De kwaliteit en status van de golfbaan en zijn faciliteiten zie je terug in de uitstraling.

Totaalinrichting met een exclusief karakter voor hotelgasten en golfers van Dorhout Mees

Doorhout Mees is een locatie met veel mogelijkheden. Het trekt golfers uit heel Nederland naar de polder, een plek waar gegarandeerd kwaliteit met stip op nummer één staat. Dat uit zich in het exclusieve karakter van de lobby en de receptie. Een warm ontvangst door de gastvrije medewerkers wordt versterkt door de sfeer.

Roodbeen nam het ontwerp en het interieuradvies voor Dorhout Mees op zich. We verzorgden naast de ontvangstruimtes van gasten ook het complete interieur van het sportcafé en de ontbijtzaal. Het terras is een verlengde van deze ruimtes en ook daar is de uitstraling wat je van deze locatie verwacht.

Sfeervolle en luxe uitstraling voor Dorhout Mees

Meer Hospitality projecten

2 Sisters Storteboom

Roodbeen

Inntel Hotels Art Eindhoven

Villa Oud Groevenbeek

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Kunnen jullie mijn idee realiseren?

  We zijn benieuwd naar jouw idee! We houden wel van een uitdaging. Of het een gordijn is met een unieke print, een maatwerk vloerkleed of juist een complete kantoorruimte inrichten, wij zijn er. Voor de grote en de kleine ideeën.

 3. Wat is jullie sustainability policy?

  We geloven in de combinatie van comfort, esthetiek én duurzaamheid. Daarom zoeken we constant naar duurzame oplossingen die positief zijn voor onze leefomgeving. Ook bij het inzetten van aanvullende specialismen, kiezen we voor milieubewuste ondernemers. Zo dragen we met elkaar bij aan een klimaatneutrale toekomst.

 4. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.