Holiday Inn The Hague – Voorburg

Roodbeen verzorgde 100% verduisterende raamdecoratie voor 125 kamers in het Holiday Inn The Hague Voorburg Hotel.

100% verduisterend: Panaz black-out stof

Op verzoek van de aannemer van het Holiday Inn The Hague – Voorburg Hotel heeft Roodbeen de raamdecoratie verzorgd. De gordijnen zijn ingemeten op locatie, geconfectioneerd in ons atelier in Nijkerk en vervolgens opgehangen in 125 kamers.

100% verduisterende gordijnen zijn de standaard in hotels. Natuurlijk levert Roodbeen deze gordijnen in een rijke kwaliteit stof en in de juiste kleur of print.

 

Confectie op maat

Meer Hospitality projecten

2 Sisters Storteboom

Roodbeen

Inntel Hotels Art Eindhoven

Villa Oud Groevenbeek

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 3. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.

 4. Wat is jullie sustainability policy?

  We geloven in de combinatie van comfort, esthetiek én duurzaamheid. Daarom zoeken we constant naar duurzame oplossingen die positief zijn voor onze leefomgeving. Ook bij het inzetten van aanvullende specialismen, kiezen we voor milieubewuste ondernemers. Zo dragen we met elkaar bij aan een klimaatneutrale toekomst.