Meubilair

Roodbeen levert nieuw meubilair uit voorraad of geeft bestaande meubels een tweede leven. Onze experts geven advies op maat.

Meubilair voor elke ruimte

Roodbeen is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het inrichten van kantoor- en werkruimtes. Wij realiseren en creëren een functionele omgeving met meubilair dat aansluit bij de ruimte en voldoet aan elke wens.

Roodbeen Select: private label meubilair

Roodbeen levert private label meubilair uit voorraad. Roodbeen Select vullen we aan met diverse items van Europese producenten van kantoor-en designmeubilair. Indien gewenst creëren we meubelen op maat en stofferen we in elke gewenste stof en kleur.

Met ons complete aanbod meubelen bieden wij oplossingen voor verschillende ruimtes. Onze experts geven passend advies voor elk doel: van kantoorruimtes of bedrijfsrestaurants tot vakantiewoningen en hotelkamers. De focus ligt altijd op comfort en gebruiksgemak.

Bezoek onze showroom in Nijkerk en laat je inspireren door materialen, vormen en kleuren. Het meubilair is vaak uit voorraad leverbaar of wordt geproduceerd door partners of in ons eigen atelier. Service op producten vinden wij heel belangrijk, natuurlijk hebben we onze eigen servicedienst.

Refurbishen: geef je meubilair een tweede leven

Richt je je kantoor opnieuw in? Roodbeen maakt zich hard voor het hergebruiken van meubilair waar het kan. Ook al is het meubilair verouderd of niet meer in de beste staat, alsnog kunnen er onderdelen worden hergebruikt of volledig worden opgeknapt.

Kies ervoor om het huidige meubilair te refurbishen. Zo kun je stoelen laten herstofferen zodat ze weer een ronde meekunnen. Of voorzie een ‘oude’ tafel van een nieuw blad en geef ‘m een tweede leven. Ook vervangen wij bankvullingen zodat deze opnieuw gestoffeerd kan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos en we adviseren je er graag over.

Toch liever nieuw meubilair? Wij nemen het oude graag in. Dan zorgen we ervoor dat het helemaal of gedeeltelijk wordt hergebruikt.

Zo werken we

We vertellen je graag van tevoren hoe we werken. Transparantie vinden we zelf fijn, dus gunnen we dat onze klant ook.

1. Intake

Het begint bij het ontdekken van jouw wensen en behoeften. Vertel ons waar je het meubilair voor gaat gebruiken en in welke ruimte het komt te staan.

2. Proefzitten

Als we weten waarnaar je op zoek bent, koppelen wij daar het juiste meubilair aan. Natuurlijk vertellen we je alles over het meubelstuk. Wel zo fijn.

3. Bestellen

Je hebt een keuze gemaakt op basis van de productinformatie en je behoefte. Eerlijk is eerlijk: prijs speelt ook een rol. Je krijgt van ons een offerte en bij akkoord bestellen we het meubilair.

4. Levering en uitleg

We leveren het meubilair natuurlijk bij jou op locatie. Als het nodig is monteren we het ook, zodat het meteen gebruiksklaar is. Onze monteurs geven toelichting over het gebruik en onderhoud.

Veelgestelde vragen

 1. Wat is de levertijd van meubelen?

  Roodbeen heeft veel meubelen op voorraad. De levertijd is vrijwel altijd een werkdag. We bezorgen natuurlijk tot in de ruimte waar het meubel moet komen.

 2. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.

 3. Kan ik ook alleen een los product kopen?

  Natuurlijk kan dat. Voor kantoorartikelen kijk je in onze webshop. Zoek je een ander product? Neem dan contact met ons op. Zorgen wij ervoor dat we het product voor je realiseren.

 4. Richten jullie ook thuiswerkplekken in?

  Natuurlijk! Een kantoorruimte in een bedrijf is net zo belangrijk als je werkplek thuis. We geven advies op maat, geschikt voor de ruimte, en we adviseren over hoe je het best ergonomisch thuis kunt werken. Goede stoel, sta-zitbureau, you name it.