Ontwerp & Advies

Roodbeen is gek op interieur. Met ons ontwerp en advies komt jouw idee tot leven. We zijn er van idee tot realisatie.

Elk design begint
met een concept

We luisteren en we inventariseren jouw wensen. Dat is voor ons de basis voor een goed interieurontwerp. Wij vertalen jouw idee naar iets tastbaars of we geven advies op maat. Wat is jouw verhaal? Wij vertalen het met plezier.

Een ontwerp is jouw verhaal, vertaald naar een verrassend design

Elke ruimte heeft een verhaal. Aan ons de uitdaging om dat verhaal te vertalen naar een ontwerp. We luisteren en inventariseren je behoefte. Je komt bij ons in de showroom om stoffen en materialen te zien en te voelen. Stap voor stap komt het idee tot leven en ontstaat het eerste concept.

Een ontwerp bestaat uit:

➝ Moodboards: zodat we samen de beste sfeer bepalen
➝ Indelingsvoorstellen: zo maak je optimaal gebruik van de ruimte
➝ Modelkeuzes: wat is jouw favoriet?
➝ Kleur- en materiaalgebruik: bepalend voor de sfeer en uitstraling
➝ 3D beeld: het ontwerp komt nu echt tot leven

Heb je een ontwerp of advies voor een ruimte nodig? Vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag om de beste versie van de ruimte te maken.

Roodbeen ontzorgt met zorg

Roodbeen is een totaalpartner. We zorgen niet alleen voor passend advies of een verrassend interieurontwerp, het gaat verder dan dat. We leveren de totaalinrichting: van stoffering, wandafwerking, meubilair, verlichting en decoratie tot een volledig keukeninventaris.

Zo’n project is groot en kent veel uitdagingen. Als expert op dit gebied nemen wij de projectregie voor je uit handen. We begeleiden je vanaf het eerste ontwerp en bespreken de plannen met de aannemer of architect. Wij bewaken het concept namens jou, onze klant. Ook begeleiden en coördineren we de planning, levering en productie. Alle spullen worden gemonteerd en op de juiste plek gezet.

Je geeft het project met vertrouwen uit handen. Roodbeen zorgt ervoor dat het ontwerp tot leven komt.

Zo werken we

Je bent op zoek naar interieurontwerp of -advies. Bij Roodbeen ben je aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw idee gevisualiseerd wordt. Stap voor stap.

1. Intake

We zijn benieuwd naar je wensen en ideeën. We komen graag naar de locatie toe om meteen de sfeer te proeven. Natuurlijk ben je ook bij ons in Nijkerk welkom.

2. Schets ontwerp

Het eerste ontwerp is een schets. Zo krijg je al een eerste gevoel bij de mogelijkheden die de ruimte biedt. Daarna werken we het verder uit en we verwerken jouw feedback.

3. Materiaalkeuze

De keuze voor het materiaal is bepalend voor de sfeer in een ruimte. Daarom hebben we in onze showroom veel stalen, stoffen en kleuren beschikbaar om een goede keuze te maken.

4. Ontwerp in 3D

Het definitieve ontwerp maken we in 3D. Zo komt het pas echt tot leven en kun je voor je zien hoe de ruimte wordt. Daarna start de volgende fase: realisatie.

Veelgestelde vragen

 1. Kunnen jullie mijn idee realiseren?

  We zijn benieuwd naar jouw idee! We houden wel van een uitdaging. Of het een gordijn is met een unieke print, een maatwerk vloerkleed of juist een complete kantoorruimte inrichten, wij zijn er. Voor de grote en de kleine ideeën.

 2. Richten jullie ook thuiswerkplekken in?

  Natuurlijk! Een kantoorruimte in een bedrijf is net zo belangrijk als je werkplek thuis. We geven advies op maat, geschikt voor de ruimte, en we adviseren over hoe je het best ergonomisch thuis kunt werken. Goede stoel, sta-zitbureau, you name it.

 3. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 4. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.