Projectregie

Roodbeen neemt de projectregie van je over. We regelen de planning en coördinatie van je project zodat jij van A tot Z wordt ontzorgd.

Van planning en coördinatie tot realisatie

Roodbeen neemt de projectregie voor je uit handen. We weten wat er nodig is om een project volgens planning en budget te realiseren. Natuurlijk krijg je als opdrachtgever regelmatig updates over de voortgang van je project, zodat er geen verrassingen zijn. Onze projectregisseurs weten wat ze doen – en dat is jou volledig ontzorgen.

Geef de projectregie uit handen voor complete ontzorging

Roodbeen ontzorgt je op elk project, hoe groot of hoe klein ook. Hoe fijn is het dat het ‘gewoon’ geregeld wordt en dat je op de juiste momenten wordt geüpdatet? Precies, dat is heel fijn.

Daarom verzorgt Roodbeen projectregie. We stemmen van te voren samen af wat je behoefte is. Begint het al bij het ontwerp of de inrichting van een ruimte of gaat het om het vervangen van gordijnen in een vakantiepark? Alles is mogelijk. Onze projectregisseurs staan met de voeten in de klei en weten dus precies wat er moet gebeuren. We doen de afstemming met andere leveranciers of experts en zorgen ervoor dat alles volgens planning én volgens budget verloopt.

Met Roodbeen weet je zeker dat het project van A tot Z geregeld wordt. En zelfs daarna zijn we er voor je. Nazorg, noemen we dat. Hoe kunnen we jou helpen?

Zo werken we

Geef de projectregie uit handen aan Roodbeen. Wij verzorgen jouw project van A tot Z.

1. Afspraken vastleggen

We bespreken eerst wat je nodig hebt en hoe wij daarin kunnen faciliteren. De uitkomst van dat gesprek leggen we vast in afspraken: zo weten we allebei waar we aan toe zijn.

2. Ontzorgen, planning en coördinatie

Roodbeen projectregie staat voor complete ontzorging. We nemen de planning en coördinatie voor je uit handen en zorgen ervoor dat alles op het juiste moment op de juiste plaats klaarstaat.

3. Realisatie

Het realiseren van jouw project ligt in onze handen. We sturen aan waar nodig en regelen vakmensen om tot in detail aan jouw wensen te voldoen. Tussentijds geven we je updates over de status van het project.

4. Nazorg

Na het opleveren van het project blijven we betrokken. Is er onverhoopt iets stuk gegaan? Regelen we. Wil je de plannen uitbreiden? We denken graag met je mee. Met Roodbeen projectregie word je van A tot Z ontzorgd.

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Kunnen jullie mijn idee realiseren?

  We zijn benieuwd naar jouw idee! We houden wel van een uitdaging. Of het een gordijn is met een unieke print, een maatwerk vloerkleed of juist een complete kantoorruimte inrichten, wij zijn er. Voor de grote en de kleine ideeën.

 3. Richten jullie ook thuiswerkplekken in?

  Natuurlijk! Een kantoorruimte in een bedrijf is net zo belangrijk als je werkplek thuis. We geven advies op maat, geschikt voor de ruimte, en we adviseren over hoe je het best ergonomisch thuis kunt werken. Goede stoel, sta-zitbureau, you name it.

 4. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.