Stoffering

De keuze uit stoffen is eindeloos. Bij Roodbeen creëren we nieuwe producten of herstofferen gebruikte meubels.

De keuze uit stoffen is eindeloos

Onze vakmensen gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit, altijd. Duurzaam stofferen doen we snel en vakkundig. Heb je gedacht aan herstofferen? Dat doen we ook voor je. Zo geef je je meubel een tweede leven.

Duurzame (her)stoffering is voor ons heel normaal

In ons eigen atelier in Nijkerk verzorgen wij de stoffering van verschillende meubelen: van banken tot kussens tot krukken en bureaustoelen. De keuze uit stoffen is eindeloos, net als het materiaal. We produceren naar wens zelf stoffen in ons confectie atelier of we kopen materiaal in. Altijd in overleg met jou, met oog op wensen en budget. Onze mensen voeren het stofferen vakkundig uit. We zorgen ervoor dat het netjes gebeurt, bij jou op locatie of bij Roodbeen in het atelier.

Duurzame herstoffering van meubels vinden we bij Roodbeen de normaalste zaak van de wereld. De stof kan dan misschien wel versleten zijn, maar het meubel is nog goed. Het geeft je de kans om je meubels te hergebruiken en een frisse nieuwe look te geven. We werken alleen met kwalitatieve stoffen van het kaliber dat nog jaren mee kan.

Zo werken we

Bij Roodbeen pakken we elk project zorgvuldig aan. Het (her)stofferen van jouw meubels doen we met passie en vakmanschap. Of het een klein of groot project is, dat maakt voor ons niet uit. Alles is voor ons even belangrijk.

1. Uitwerking aanvraag/concept & materiaal

Jouw aanvraag is de basis. We willen alles weten: wat het product is, welk materiaal je het meest geschikt vindt en of je al een ontwerp hebt. Nog geen ontwerp? Geen probleem, dat doen wij voor je.

2. Offerte

We bepalen samen wat jouw aanvraag is en welk materiaal we voor het stofferen gaan gebruiken. Met die informatie maken we een offerte op maat. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent.

3. Productie en/of inkoop materiaal

We hebben veel stoffen op voorraad, soms moeten we het materiaal inkopen. Dat doen we na het akkoord op de offerte. Zodra we de juiste stoffen hebben, starten we met de productie van jouw aanvraag.

4. Planning en uitvoer

Je wilt weten wat wanneer gebeurt, daarom krijg je van ons een duidelijke planning. We realiseren het project op maat: we produceren in ons eigen atelier in Nijkerk en waar nodig zorgen we voor uitvoering op locatie.

Veelgestelde vragen

 1. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 2. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.

 3. Kan ik ook alleen een los product kopen?

  Natuurlijk kan dat. Voor kantoorartikelen kijk je in onze webshop. Zoek je een ander product? Neem dan contact met ons op. Zorgen wij ervoor dat we het product voor je realiseren.

 4. Kunnen jullie mijn idee realiseren?

  We zijn benieuwd naar jouw idee! We houden wel van een uitdaging. Of het een gordijn is met een unieke print, een maatwerk vloerkleed of juist een complete kantoorruimte inrichten, wij zijn er. Voor de grote en de kleine ideeën.

 5. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.