Interieurbouw

Roodbeen interieurbouw realiseert maatwerk meubels en we recyclen producten. Of het nu gaat om één meubel of het inbouwen van een hele ruimte, wij zijn jouw partner.

Interieur op maat

Een ruimte komt tot leven met het juiste interieur. Roodbeen denkt met je mee in het realiseren van een unieke uitstraling in je kantoor, restaurant of hotel. Alles is mogelijk, we kunnen alles bouwen. We maken gebruik van bestaande materialen – recyclen waar het kan! – en nieuwe materialen. De combinatie maakt onze interieurbouw uniek. Precies zoals jij het wilt.

Roodbeen realiseert meubels en interieur op maat

Het creëren van een interieur dat voldoet aan jouw wensen en eisen, vraagt om interieurbouw. Of het nu gaat om het realiseren van meubels, kastenwanden of bureaus, wij leveren maatwerk. Bij Roodbeen werken designers en interieurbouwers nauw samen om tot het beste resultaat te komen. Resultaat dat voldoet aan de verwachting en soms een aangename verrassing met zich meebrengt.

Om tot het gewenste resultaat te komen werken we graag met je samen. We maken een ontwerp in 3D, zodat de ruimte al tot leven komt voordat het is gerealiseerd. In onze showroom in Nijkerk vind je alle mogelijkheden qua materiaalkeuze – en die zijn eindeloos. Daarom adviseren we je graag over welk materiaal past bij het type gebruik en helpen we bij het maken van een duurzame keuze.

Roodbeen zorgt voor een technische tekening van de interieurbouw, zodat interieurbouwers op detailniveau kunnen werken. Waar nodig werken we samen met andere specialisten, zoals timmermannen of elektriciens. Dat regelen we natuurlijk voor je, daar kun je op rekenen.

Zo werken we

Bij Roodbeen weet je altijd waar je aan toe bent en we ontzorgen waar mogelijk. Dat doen we gewoon.

1. Ontwerp en materiaalkeuze

We starten met het ontwerp op basis van jouw wensen. Ook bepalen we welk materiaal we gaan gebruiken. Dat kies je uit in onze showroom in Nijkerk, of we nemen stalen mee naar jouw locatie.

2. Inmeten
op locatie

Vakmanschap valt samen met een goede voorbereiding. We meten het interieur in op jouw locatie, we laten niets aan het toeval over.

3. Uitwerken technische tekeningen

Onze designers verwerken de afmetingen in een gedetailleerde technische tekening. Die tekeningen krijg je natuurlijk te zien ter akkoord. Vervolgens bestellen wij alle materialen voor de montage.

4. Plaatsen
en monteren

Het realiseren van het project gebeurt natuurlijk op locatie. Waar het kan hebben we al voorbereid in onze eigen werkplaats, zodat we zo snel en efficiënt mogelijk kunnen werken. Altijd met oog voor een nette afwerking.

Veelgestelde vragen

 1. Hebben jullie een eigen servicedesk?

  Sterker nog, we hebben onze eigen service mensen. Bij Roodbeen is nog dezelfde dag (of de volgende werkdag) jouw vraag opgelost. Service van de zaak.

 2. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 3. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.

 4. Kunnen jullie mijn idee realiseren?

  We zijn benieuwd naar jouw idee! We houden wel van een uitdaging. Of het een gordijn is met een unieke print, een maatwerk vloerkleed of juist een complete kantoorruimte inrichten, wij zijn er. Voor de grote en de kleine ideeën.