Projecten

Projecten van A tot Z realiseren is onze expertise. Met onze vakmensen en diensten in huis, houden we altijd de regie.

Roodbeen is de specialist voor complete projectinrichting

Onze experts werken met passie. En dat zie je terug in de aanpak realisatie van onze projecten. We zijn er voor de grote en de kleine projecten. Van interieurontwerp tot interieurbouw en van stoffering tot het creëren van vloerkleden in een unieke print. We denken met je mee om tot de beste versie van jouw idee te komen.

Projecten waar we trots op zijn

Al meer dan 35 jaar realiseren we projecten volledig in eigen beheer. Van ontwerp tot realisatie tot nazorg: Roodbeen heeft de regie over elk project. Bekijk onze projecten binnen Office, Hospitality en Leisure.

Inntel Hotels Utrecht Centre

Roodbeen realiseerde uni dim-out gordijnen en vitrage met unieke print voor 162 kamers in het Inntel Hotels Utrecht Centre.

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Roodbeen realiseerde, naar het design van architect Feran Thomassen, unieke geprinte vitrage en black-out gordijnen voor 226 luxe kamers in Inntel Hotels Den Haag Marina Beach.

Inntel Hotels Art Eindhoven

Roodbeen realiseerde unieke prints op de vloerkleden, gordijnen, vitrage voor hotelkamers en plaatste PVC-vloeren in het Inntel Hotels Art Eindhoven.

Villa Oud Groevenbeek

Roodbeen realiseerde de hotelkamers voor 24 gasten en de salon in Villa Oud Groevenbeek op een duurzame manier met refurbished meubilair.

Palace Hotel Zandvoort

Roodbeen realiseerde gordijnen en vitrage voor de 58 kamers van het Palace Hotel in Zandvoort.

Water Villas Kuramanthi The Maldives

Roodbeen verzorgde de raambekleding voor 135 watervilla’s op de Malediven.

Dorhout Mees

Roodbeen realiseerde de hotelreceptie, de lobby, het sportcafé, de ontbijtzaal en het terras. Alles draait om de sporters en golfers. Dit project is een hole in one.

Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Roodbeen vertaalde voor Inntel Hotels het ontwerp van designer Feran Thomassen naar gordijnen en monteerde die in 306 kamers.

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Hebben jullie een eigen servicedesk?

  Sterker nog, we hebben onze eigen service mensen. Bij Roodbeen is nog dezelfde dag (of de volgende werkdag) jouw vraag opgelost. Service van de zaak.

 3. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 4. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.