Akoestische oplossingen

Roodbeen zorgt voor akoestische oplossingen in werkruimtes, vergaderzalen en kantoren. We adviseren je graag!

Goede akoestiek zorgt voor rust

Als de akoestiek in de ruimte goed is, geeft dat zoveel rust. Het doet veel met de sfeer en het voorkomt galmen. Zeker in grote of hoge ruimtes is een goede akoestiek bepalend voor het plezier. Onze experts adviseren je over stijlvolle en doeltreffende akoestische oplossingen.

Samen realiseren we de perfecte akoestische oplossing

De akoestiek in een ruimte is van een aantal zaken afhankelijk. Het is een combinatie van absorptie en terugkaatsing (reflectie) van het geluid door wanden of attributen én de grootte van de ruimte. Terugkaatsing gebeurt door gladde en harde afwerking. De absorptie gebeurt door een ruwe en zachte wandafwerking.

Werken in een kantoortuin kan luidruchtig zijn. Een kantoorruimte realiseren in een oud kerkgebouw vraagt om een oplossing tegen het galmen. Een ruime showroom in een grote hal heeft geluiddempende panelen nodig. Wat jouw uitdaging ook is, onze adviseurs denken met je mee om in verschillende ruimtes de perfecte akoestische oplossing te realiseren.

Vraag naar de maatwerk mogelijkheden of bestel een akoestische oplossing via onze webshop.

Zo werken we

We vertellen je graag van tevoren wat je kunt verwachten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, zeker als het gaat om maatwerk akoestische oplossingen.

1. Inventariseren huidige
situatie

Een van onze experts komt langs op locatie om de huidige situatie te inventariseren. Dat is ons vertrekpunt.

2. Doorspreken akoestische mogelijkheden

Na de inventarisatie weten we wat de situatie is én hoe we die kunnen verbeteren. We bespreken de akoestische mogelijkheden met je.

3. Meting uitvoeren
(optioneel)

Als je wilt kunnen we een meting uitvoeren. We weten dan precies wat de akoestiek in de desbetreffende ruimte is, en hoe die te reduceren is.

4. Plaatsen akoestische oplossingen

We plaatsen de akoestische oplossingen van jouw voorkeur. Dat zijn bijvoorbeeld wandpanelen, ruimteverdelers of oplossingen vanuit het plafond.

Veelgestelde vragen

 1. Hebben jullie een webshop?

  Natuurlijk hebben wij een webshop. Hier kun je verschillende kantoorartikelen vinden, print- en scanoplossingen aanvragen of koffie bestlellen.

 2. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.

 3. Wat is jullie sustainability policy?

  We geloven in de combinatie van comfort, esthetiek én duurzaamheid. Daarom zoeken we constant naar duurzame oplossingen die positief zijn voor onze leefomgeving. Ook bij het inzetten van aanvullende specialismen, kiezen we voor milieubewuste ondernemers. Zo dragen we met elkaar bij aan een klimaatneutrale toekomst.

 4. Kan ik ook alleen een los product kopen?

  Natuurlijk kan dat. Voor kantoorartikelen kijk je in onze webshop. Zoek je een ander product? Neem dan contact met ons op. Zorgen wij ervoor dat we het product voor je realiseren.