Contact

Neem gerust contact met ons op of breng een bezoekje bij ons op kantoor. We maken tijd voor jou, onder het genot van een bakkie LEUT.

Breng een bezoekje bij ons op kantoor

Een hotel, vakantiewoning of een kantoorpand inrichten? Bij Roodbeen ben je aan het juiste adres. Samen realiseren we een totaalproject. Heb je een vraag, wil je van gedachten wisselen of heb je een goed idee? We zijn benieuwd.

We kijken ernaar uit om kennis te maken, onder het genot van een bakkie LEUT.

Hier kun je ons vinden

Adres: 
Boekdrukker 15
3861 SE Nijkerk

Contactgegevens:
Tel: 033 247 51 00
E-mail: info@roodbeen.nl

We zijn er van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Wil je buiten deze tijden contact met ons? Stuur dan een e-mail of laat een bericht achter op onze voicemail. We nemen de volgende werkdag meteen contact met je op.

Anne Breijer

Projectadviseur & Adviseur Meubilair

Heb je vragen?

Neem contact op met Anne! Anne is altijd bereikbaar en helpt je graag verder. Wat je vraag ook is.

Veelgestelde vragen

 1. Wat is jullie sustainability policy?

  We geloven in de combinatie van comfort, esthetiek én duurzaamheid. Daarom zoeken we constant naar duurzame oplossingen die positief zijn voor onze leefomgeving. Ook bij het inzetten van aanvullende specialismen, kiezen we voor milieubewuste ondernemers. Zo dragen we met elkaar bij aan een klimaatneutrale toekomst.

 2. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 3. Hebben jullie een eigen servicedesk?

  Sterker nog, we hebben onze eigen service mensen. Bij Roodbeen is nog dezelfde dag (of de volgende werkdag) jouw vraag opgelost. Service van de zaak.

 4. Kan ik ook alleen een los product kopen?

  Natuurlijk kan dat. Voor kantoorartikelen kijk je in onze webshop. Zoek je een ander product? Neem dan contact met ons op. Zorgen wij ervoor dat we het product voor je realiseren.