Roodbeen

Ontdek de transformatie van Roodbeen naar ‘Office Hospitality & Leisure’: een samensmelting van stijl en gastvrijheid in onze nieuw vormgegeven lobby en showroom.

Een project in eigen huis

Stap binnen in onze sprankelende nieuwe lobby en showroom! Ruimtes waarin onze interieurstylistes stijl en gastvrijheid hebben laten samenkomen in een verbluffende harmonie.

Roodbeen Office Hospitality & Leisure

Roodbeen ‘Alles voor kantoor’ is in de loop der jaren getransformeerd naar Roodbeen ‘Office Hospitality & Leisure.’ Deze transformatie was voor ons dan ook meteen het belangrijkste uitgangspunt van de verbouwing: de showroom moest behalve voor kantoren, nu ook ingericht worden voor hotels, restaurants en vakantieparken.

De ruimtes zijn eerst volledig gestript en voorzien van een nieuwe vloer, nieuwe plafonds, verlichting, schilderwerk en behang. Onze interieurbouwer heeft zowel de showroom als de lobby voorzien van maatwerkmeubilair. Middenin de showroom vind je onze ontwerpstudio, volledig voorzien van glazen wanden en deuren, waar onze interieurstylistes de ideeën van onze klant naar iets tastbaars vertalen.

Ons confectie atelier hebben we verbonden met de showroom door er een ‘open’ atelier van te maken: de dichte deuren zijn vervangen voor glazen deuren zodat de ambacht welke hier wordt verricht door iedere gast te bewonderen is.

De showroom is gevuld met geselecteerde designstukken, inspirerende stofstalen en innovatieve oplossingen.

Bij binnenkomst in onze lobby willen we onze gasten graag een warm welkom heten. En dat begint uiteraard met een goede kop LEUT koffie aan onze koffiebar.
Door middel van kleuren, materiaalkeuze en verlichting is hier een elegante sfeer neergezet en ademt deze ruimte Hospitality.

Een transformatie van formaat.

Meer projecten

2 Sisters Storteboom

Roodbeen

Inntel Hotels Art Eindhoven

Villa Oud Groevenbeek

Veelgestelde vragen

 1. Hebben jullie een eigen servicedesk?

  Sterker nog, we hebben onze eigen service mensen. Bij Roodbeen is nog dezelfde dag (of de volgende werkdag) jouw vraag opgelost. Service van de zaak.

 2. Richten jullie ook thuiswerkplekken in?

  Natuurlijk! Een kantoorruimte in een bedrijf is net zo belangrijk als je werkplek thuis. We geven advies op maat, geschikt voor de ruimte, en we adviseren over hoe je het best ergonomisch thuis kunt werken. Goede stoel, sta-zitbureau, you name it.

 3. Wat is jullie sustainability policy?

  We geloven in de combinatie van comfort, esthetiek én duurzaamheid. Daarom zoeken we constant naar duurzame oplossingen die positief zijn voor onze leefomgeving. Ook bij het inzetten van aanvullende specialismen, kiezen we voor milieubewuste ondernemers. Zo dragen we met elkaar bij aan een klimaatneutrale toekomst.

 4. Kan ik ook alleen een los product kopen?

  Natuurlijk kan dat. Voor kantoorartikelen kijk je in onze webshop. Zoek je een ander product? Neem dan contact met ons op. Zorgen wij ervoor dat we het product voor je realiseren.