Inntel Hotels Amsterdam Landmark

Roodbeen vertaalde voor Inntel Hotels Amsterdam Landmark het ontwerp van designer Feran Thomassen naar gordijnen en monteerde die in 306 kamers.

Van design
naar gordijn

Roodbeen maakte gordijnen voor 306 kamers van het Inntel Hotels Amsterdam Landmark. De gordijnen zijn een dubbel druk black out, voor een volledig verduisterend effect. Op verzoek van het hotel hebben wij het volledige traject van het vertalen van design naar gordijn verzorgd.

We hebben de stof in ons eigen confectie atelier gedrukt naar het design van Feran Thomassen, die alle ruimtes van het hotel ontwierp. Vervolgens hebben we alle gordijnen gemonteerd. Alle vergaderzalen zijn voorzien van elektrisch bedienbare gordijnen. Ook hebben we separate gordijnen opgehangen.

Het 4-sterren hotel is geïnspireerd op het rijke industriële verleden van de plek

Inntel Hotels Amsterdam Landmark opende in 2021 haar deuren. Het 4-sterren hotel staat op de plek waar vroeger stoommachines werden gebouwd. Dit vind je terug in het interieur en de aankleding van het hotel: onbewerkt beton, massieve metalen kolommen en andere industriële elementen. Ze passen bij de geschiedenis en de toekomst van de wijk waarin het hotel staat, Oostenburg. De sfeer van het industriële thema vind je terug in alle kamers, natuurlijk dankzij het maatwerk interieur en bijpassende confectie.

De 306 kamers verdeeld over 16 etages hebben allemaal uitzicht over Amsterdam. En als je naar buiten kijkt is het niet te missen: de raamdecoratie, geconfectioneerd en gemonteerd door Roodbeen.

Maatwerk gordijnen voor Inntel Amsterdam Landmark

Ander projecten binnen Hospitality

2 Sisters Storteboom

Roodbeen

Inntel Hotels Art Eindhoven

Villa Oud Groevenbeek

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 3. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 4. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.