Water Villas Kuramanthi The Maldives

Roodbeen verzorgde de raambekleding voor 135 watervilla’s op de Malediven.

Stoffering van hoge kwaliteit met luxe uitstraling

Een van onze internationale klanten vroeg ons om de raambekleding van de watervilla’s op het Kuramanthi Resort op de Malediven te verzorgen. Dat doen we natuurlijk graag! Interessant aandachtspunt: alle materialen moeten tegen hoge hittes kunnen, kleurvast en vochtbestendig zijn én lang meegaan. Niets dat wij niet kunnen.

De ontwerper van de luxe watervilla’s heeft alle wensen aan ons doorgegeven. Aan ons de taak om met onze kennis van stoffen en materialen de beste keuzes te maken voor de raamdecoratie.

Roodbeen verzorgde de complete stoffering van de watervilla’s op de Malediven

Roodbeen heeft de complete stoffering voor de watervilla’s opgepakt. Dat is meer dan de raambekleding. We hebben ook de sofa kussens en decoratiekussens voor hen verzorgd. Voor de centrale voorzieningen van het resort waren unieke tapijten nodig. Je raadt het al: Roodbeen creëerde maatwerk outdoor carpets in het gewenste ontwerp.

Voor een project van deze omvang en op deze locatie komt meer kijken dan het creëren van de gevraagde producten. Roodbeen heeft alles geregeld qua logistiek en verscheping om alles op de Malediven aan te laten komen. De montage van de raambekleding heeft het team van Water Villas Kuramathi zelf gedaan – in alle andere gevallen nemen we dat graag voor je uit handen. Daarom hebben we de producten per villa compleet verpakt. Zo werd het een kwestie van uitpakken en monteren.

Een combinatie van alle mogelijkheden

Meer Hospitality projecten

2 Sisters Storteboom

Roodbeen

Inntel Hotels Art Eindhoven

Villa Oud Groevenbeek

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 3. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 4. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.