Palace Hotel Zandvoort

Roodbeen realiseerde gordijnen en vitrage voor de 58 kamers van het Palace Hotel in Zandvoort.

Gordijnen en vitrage geconfectioneerd en geïnstalleerd

Een exclusief bedrukte vitrage in combinatie met dim-out gordijnen van Artimo Lorenz. Dat kan alleen maar goed zijn. En dat zie je terug in de uitstraling van de 58 kamers in het Palace Hotel in Zandvoort.

Roodbeen realiseerde de producten volgens het ontwerp van Ab Interieurarchitecten. Natuurlijk verzorgde Roodbeen ook de installatie.

Spelen met hoogte en kleurverloop

Architect Ab Interieurprojecten heeft Roodbeen betrokken bij dit mooie project in Zandvoort. Het Palace Hotel heeft 58 mooie en vooral hoge kamers, waar je op de vide slaapt. Om de lengte van de ruimte extra te benadrukken, zijn gordijnen en vitrage van het plafond tot aan de vloer geplaatst. Natuurlijk op elektrische rails, zodat de gordijnen van afstand bedienbaar zijn.

Opvallend in het ontwerp van de architect was het kleurverloop in de vitrage. Van donker naar licht, als het ware de kleuren van de lucht en de zee. Dit hebben we in ons confectie atelier als unieke print op de vitrage gedrukt en verwerkt in de juiste formaten. Confectie is maatwerk. Altijd. En dat zie je terug in het resultaat.

Een totaaloplevering met complete dienstverlening

Meer Leisure projecten

Inntel Hotels Utrecht Centre

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Palace Hotel Zandvoort

Center Parcs Terhills

Veelgestelde vragen

 1. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 2. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.

 3. Kunnen jullie mijn idee realiseren?

  We zijn benieuwd naar jouw idee! We houden wel van een uitdaging. Of het een gordijn is met een unieke print, een maatwerk vloerkleed of juist een complete kantoorruimte inrichten, wij zijn er. Voor de grote en de kleine ideeën.

 4. Wat is jullie sustainability policy?

  We geloven in de combinatie van comfort, esthetiek én duurzaamheid. Daarom zoeken we constant naar duurzame oplossingen die positief zijn voor onze leefomgeving. Ook bij het inzetten van aanvullende specialismen, kiezen we voor milieubewuste ondernemers. Zo dragen we met elkaar bij aan een klimaatneutrale toekomst.