Inntel Hotels Utrecht Centre

Roodbeen realiseerde uni dim-out gordijnen en vitrage met unieke print voor 162 kamers in het Inntel Hotels Utrecht Centre.

Het thema komt terug in gordijnen en vitrage

De kleur en de print werden aangereikt door de architect van nieuwbouw Inntel Hotels Utrecht Centre. De unieke print op de vitrage hebben we in ons eigen confectie atelier in Nijkerk gerealiseerd. Roodbeen heeft de volledige installatie en montage verzorgd voor de 162 kamers van het hotel in hartje Utrecht.

Roodbeen kan elk gewenste design op vitrage en gordijnen printen voor een uniek effect – en dat zorgt ervoor dat alles klopt.

Thema ‘verbinding’ als print op vitrage

Het Inntel Hotels Utrecht Centre ligt precies naast Utrecht Centraal Station. Sterker nog, je kijkt erop uit. In het interieur van het hotel staat ‘verbinding’ centraal. Verschillende treinsporen, het lijnenspel van wegen, paden en kanalen zijn de basis. Dat gecombineerd met de monumenten, oude gewelven en iconen in de stad zorgt voor een uniek design.

Roodbeen heeft 162 kamers, verdeeld over de 11 verdiepingen van het nieuwbouw hotel, voorzien van bedrukte vitrage en een uni dim-out. Ook de montage van de rails en de uitvoering is door het eigen montageteam van Roodbeen verzorgd.

Vakkundig maatwerk

Meer Leisure projecten

Inntel Hotels Utrecht Centre

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Palace Hotel Zandvoort

Center Parcs Terhills

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 3. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 4. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.