Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Roodbeen realiseerde, naar het design van architect Feran Thomassen, unieke geprinte vitrage en black-out gordijnen voor 226 luxe kamers in Inntel Hotels Den Haag Marina Beach.

226 luxe hotelkamers met uitzicht op zee

Het Inntel Hotels Den Haag Marina Beach heeft de vorm van een zeilschip, met grote zeilen aan de buitenkant. Alle ramen van het hotel moeten datzelfde luchtige gevoel overbrengen. Daarom realiseerde Roodbeen op verzoek van de architect vitrage met unieke print, een eenheid tussen de 226 kamers en het uitzicht.

Roodbeen verzorgde de raamdecoratie voor de hotelkamers: vitrage en black-out gordijnen. Geprint volgens het design en kleurstelling van architect Feran Thomassen.

Interieur dat klopt, inclusief de raamdecoratie

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach opende in 2021 haar deuren. En sindsdien is het niet te missen. De ‘zeilen’ van het hotel steken af tegen een achtergrond van zee en strand. Het hotel heeft 226 luxe kamers, verdeeld over 13 verdiepingen. Elke kamer heeft een prachtig uitzicht: de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag zijn goed te zien.

In het interieur van het hotel, naar het design van architect Feran Thomassen, is de link met de locatie snel gevonden. Het design ademt luxe, zee en strand. Dit thema is tot in detail doorgevoerd in alle ruimtes van het hotel, waaronder de hotelkamers, vergaderzalen en het restaurant. In die ruimtes heeft Roodbeen de raamdecoratie met unieke print verzorgd. Van printen tot montage en installatie, full service.

Meer Leisure projecten

Inntel Hotels Utrecht Centre

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Palace Hotel Zandvoort

Center Parcs Terhills

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 3. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.

 4. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.