Center Parcs Terhills

Gordijnen, vloerkleden en decoratiekussens voor 450 Center Parcs cottages op locatie Terhills.

Stoffering van 450 identieke cottages

Roodbeen is referred supplier van Center Parcs. Op verzoek van de Belgische investeringsmaatschappij hebben wij raambekleding, vloerkleden en decoratiekussens voor locatie Terhills geleverd en gemonteerd.

Onze specialisten bereiden alles voor in ons eigen confectie atelier. We maken alles in de juiste kleur, print en afmeting.

Roodbeen verzorgde de stoffering van 450 cottages voor Center Parcs Terhills

Het realiseren van een project van deze omvang vraagt om een strakke planning. Daarom werken we in clusters en stofferen we gemiddeld 20 cottages per week. Bij een nieuw park als Terhills, volgt team Roodbeen het afbouwteam van Center Parcs. In de cottages die af zijn, monteren we de gordijnen, plaatsen we de vloerkleden en decoratiekussens. Een project als dat van Terhills duurt een aantal maanden, in navolging van de planning van onze opdrachtgever.

We hebben het volledige proces in eigen hand. Van het realiseren van de gewenste stoffering, het printen van de vloerkleden tot aan de montage. Roodbeen heeft een team van eigen monteurs, zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. En ook na de oplevering blijven we betrokken. Bij schade proberen we te herstellen en indien nodig verzorgen we een nieuw product.

Het verzorgen van sfeervolle stoffering voor Center Parcs Terhills.

Meer Leisure projecten

Inntel Hotels Utrecht Centre

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Palace Hotel Zandvoort

Center Parcs Terhills

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 3. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.

 4. Kunnen jullie mijn idee realiseren?

  We zijn benieuwd naar jouw idee! We houden wel van een uitdaging. Of het een gordijn is met een unieke print, een maatwerk vloerkleed of juist een complete kantoorruimte inrichten, wij zijn er. Voor de grote en de kleine idee├źn.