Melkweg Holland

De renovatie van een pand resulteerde in interieurontwerp, interieurbouw en het verzorgen van kantoorbenodigdheden.

Efficiënte inrichting van de ruimte

Melkweg Holland, onderdeel van de VanDrie Group, stond aan de wieg van een pandrenovatie met de bijbehorende uitdagingen. Wij pakten onze rol in het interieurontwerp en de projectinrichting van het nieuwe kantoor in De Klomp.

Roodbeen ontwierp een interieur met rustige kleuren, natuurlijke en royale materialen en een efficiënte inrichting.

Roodbeen als projectinrichter betrokken bij de renovatie van het nieuwe kantoorpand

Het pand in De Klomp stond al een tijd leeg en was sterk verouderd. Om hier een kantoor van te maken, was een volledige pandrenovatie nodig. De vraag van Melkweg Holland aan Roodbeen: “Welke rol kunnen jullie spelen in de renovatie van ons pand?” Het antwoord is eenvoudig, natuurlijk het interieurontwerp.

Het team van Roodbeen was onderdeel van het bouwteam dat onder andere bestond uit een installateur, aannemer, schilder en wij als projectinrichter. Onze verantwoordelijkheid was het bedenken van kleuren, materialen en een efficiënte inrichting van de ruimtes. We hebben meegedacht met de aannemer en een werktekening gemaakt voor de doorgang naar de verschillende ruimtes.

Ook na de oplevering blijven we meedenken om het gewenste resultaat te behouden.

Het inrichten van een smaakvolle kantoorruimte voor Melkweg Holland.

We zijn blij met het behaalde resultaat. De uitstraling en de slimme inrichting van de ruimtes zorgen voor rust en verhogen het werkplezier van onze mensen.

Melkweg Holland

Melkweg Holland

Covebo Uitzendgroep

Haye Jaarsma Investment Management

Apollo Workspaces

Veelgestelde vragen

 1. Wat is jullie sustainability policy?

  We geloven in de combinatie van comfort, esthetiek én duurzaamheid. Daarom zoeken we constant naar duurzame oplossingen die positief zijn voor onze leefomgeving. Ook bij het inzetten van aanvullende specialismen, kiezen we voor milieubewuste ondernemers. Zo dragen we met elkaar bij aan een klimaatneutrale toekomst.

 2. Wat is de levertijd van meubelen?

  Roodbeen heeft veel meubelen op voorraad. De levertijd is vrijwel altijd een werkdag. We bezorgen natuurlijk tot in de ruimte waar het meubel moet komen.

 3. Richten jullie ook thuiswerkplekken in?

  Natuurlijk! Een kantoorruimte in een bedrijf is net zo belangrijk als je werkplek thuis. We geven advies op maat, geschikt voor de ruimte, en we adviseren over hoe je het best ergonomisch thuis kunt werken. Goede stoel, sta-zitbureau, you name it.

 4. Kan ik ook alleen een los product kopen?

  Natuurlijk kan dat. Voor kantoorartikelen kijk je in onze webshop. Zoek je een ander product? Neem dan contact met ons op. Zorgen wij ervoor dat we het product voor je realiseren.