Haye Jaarsma Investment Management

Deze oude kerk is in samenwerking met Haye Jaarsma Investment Management compleet gerenoveerd tot werkplek en ontvangstruimte. Roodbeen heeft het ontwerp en de uitvoering verzorgd.

Van oude kerk naar moderne werkplek

De opdracht: maak van deze oude kerk een ruimte waar we fijn en comfortabel kunnen werken én waar we mensen kunnen ontvangen. Het resultaat mag er zijn: een ruimte met een serene en warme uitstraling. Een plek waar je graag bent.

Voor dit project hebben we veel aspecten van onze dienstverlening ingezet. De inrichting en het ontwerp hebben we in z’n totaliteit uitgevoerd en we zijn nog steeds betrokken voor het onderhoud.

Sfeervol ontwerp met een functionele doelstelling

Haye Jaarsma Investment Management investeert in vastgoed in Noord-Holland. De investeerder heeft meer dan 100 verhuurbare woningen, winkelpanden en bedrijfsruimten in zijn portefeuille. Toen zij deze oude kerk kochten, was het logisch dat zij zelf de bouwkundige renovatie op zich namen. Het ontwerp daarentegen is andere koek. Gelukkig is dat onze expertise.

Roodbeen heeft in het ontwerp voortgeborduurd op de wensen van Haye Jaarsma Investment Management. Om van de kerk een fijne werkplek en een warme ontvangstruimte te maken, was de akoestiek bijna de grootste uitdaging. Je kunt je voorstellen dat het in een hoge en open ruimte flink galmt. Daar moest een passende akoestische oplossing voor komen. We hebben ervoor gekozen om panelen te maken in de kleuren van de muur. Zo lijkt het onderdeel van het ontwerp, met een functionele doelstelling.

Foto’s door Robert Koelewijn Fotografie.

Alles is gemaakt zoals het hoort

Meer Office projecten

HI-FIVE, Jaarbeurs Utrecht

Wilton Heat Transfer Services

DCM Nederland

Covebo Uitzendgroep

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 3. Kunnen jullie mijn idee realiseren?

  We zijn benieuwd naar jouw idee! We houden wel van een uitdaging. Of het een gordijn is met een unieke print, een maatwerk vloerkleed of juist een complete kantoorruimte inrichten, wij zijn er. Voor de grote en de kleine ideeën.

 4. Kan ik ook alleen een los product kopen?

  Natuurlijk kan dat. Voor kantoorartikelen kijk je in onze webshop. Zoek je een ander product? Neem dan contact met ons op. Zorgen wij ervoor dat we het product voor je realiseren.