DCM Nederland

Roodbeen dacht mee in de nieuwe inrichting wat een frisse, moderne en functionele uitstraling moest gaan krijgen.

Interieur- en materiaaladvies

Roodbeen verzorgde naast de kantoren, de vergaderruimtes en de directiekamer ook de kantine, de keuken en de pantry beneden in de ontvangsthal.

DCM Nederland

Ben je liefhebber van tuinieren? Grote kans dat er in je schuur dan een product te vinden is van DCM!

DCM Nederland biedt voor zowel de hobbytuinier als de professional kwalitatieve, innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen en ontwikkelt, produceert en verkoopt organische meststoffen, potgronden, bodemverbeteraars, afdekmaterialen, graszaden en oplossingen van natuurlijke oorsprong voor preventie en/of behandeling van plantenziekten.

Een bedrijf met een groen hart dus! En dat zie je terug in de inrichting van het nieuwe pand: een prachtig pand met ontzettend veel licht.

De DCM locatie in Katwijk verhuisde naar Nieuw-Vennep en wij hebben mee mogen denken in de nieuwe inrichting wat een frisse, moderne en functionele uitstraling moest gaan krijgen.

Customized en op maat

Meer Office projecten

Covebo Uitzendgroep

ASF Fischer B.V.

Mudde Kok Automotive

Melkweg Holland

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 3. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 4. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.