ASF Fischer B.V.

Roodbeen maakte in samenwerking met architect Ab Oosterhof een transparante en moderne kantoorruimte voor ASF Fischer BV. De strakke lijnen worden doorbroken met de groene plantenwand.

Strak en functioneel ontwerp van de ruimte

In samenwerking met architect Ab Oosterhof is het kantoor van ASF Fischer compleet verbouwd en opnieuw ingericht. De opdracht: werk met strakke en hoogwaardige producten die tijdloos en flexibel zijn.

De interieurbouw sluit naadloos aan op onze producten en zorgt voor saamhorigheid.

Moderne en strakke ruimte

ASF Fischer is al meer dan 75 jaar de leverancier van bevestigingsmaterialen en aanverwante producten. Het bedrijf zorgt voor zowel de import als export van deze materialen aan diverse bedrijven. Na jaren was het tijd voor een volledige verbouwing van het pand. Een meer efficiƫnte inrichting van de ruimtes en vooral een moderne en frisse uitstraling. Roodbeen is bij het project gevraagd door architect Ab Oosterhof, een partner met wie we graag samenwerken en keer op keer leidt tot tevreden klanten.

De strakke inrichting is een compleet geheel met de moderne en transparante wanden. Het zorgt voor een gevoel van rust, het wekt een georganiseerde indruk. De groene en levende plantenwand doorbreekt het zwart-wit en komt hier en daar terug als groen accent bij andere planten.

 

Strak en functioneel dankzij het juiste materiaal

HI-FIVE, Jaarbeurs Utrecht

Wilton Heat Transfer Services

DCM Nederland

Covebo Uitzendgroep

GBLT Zwolle

Haye Jaarsma Investment Management

ASF Fischer B.V.

Mudde Kok Automotive

Melkweg Holland

Apollo Workspaces

Veelgestelde vragen

 1. Doen jullie ook projecten in het buitenland?

  Yes, dat doen we. We werken voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Zowel hier in Nederland, als in het buitenland.

 2. Richten jullie ook thuiswerkplekken in?

  Natuurlijk! Een kantoorruimte in een bedrijf is net zo belangrijk als je werkplek thuis. We geven advies op maat, geschikt voor de ruimte, en we adviseren over hoe je het best ergonomisch thuis kunt werken. Goede stoel, sta-zitbureau, you name it.

 3. Wat is de levertijd van meubelen?

  Roodbeen heeft veel meubelen op voorraad. De levertijd is vrijwel altijd een werkdag. We bezorgen natuurlijk tot in de ruimte waar het meubel moet komen.

 4. Kan ik ook alleen een los product kopen?

  Natuurlijk kan dat. Voor kantoorartikelen kijk je in onze webshop. Zoek je een ander product? Neem dan contact met ons op. Zorgen wij ervoor dat we het product voor je realiseren.