HI-FIVE, Jaarbeurs Utrecht

Bekijk de 5e etage van de Jaarbeurs in Utrecht, waar wij de ruimte HI-FIVE compleet mochten inrichten.

Een totaalproject voor ons waar we trots op zijn

Van vloeren en muren tot aan verlichting, meubilair en akoestische oplossingen. Roodbeen verzorgde het interieurontwerp, en ook de projectregie lag in onze handen.

HI-FIVE, Jaarbeurs Utrecht

De kantoorruimtes, vergaderruimtes en de gastenontvangstkamer hebben we mogen voorzien van nieuw meubilair, ergonomische werkplekken, nieuwe vloeren, akoestische oplossingen en verlichting. De centraal gelegen kantine heeft een interieurbouwkeuken gekregen. En, niet onbelangrijk: voor de allerlekkerste koffie in de Jaarbeurs ga je tegenwoordig ook naar de 5e etage: hier staan twee LEUT koffiemachines.

Ook de stilteruimtes met de daarin geplaatste belbooths, de kolfruimte, de hal en de gezamenlijke ontmoetingsruimte hebben we compleet mogen inrichten. In HI-FIVE huizen vier organisaties: Health-RI, Lygature, Oncode Institute en Oncode Accelerator, allemaal werkzaam binnen de Lifesciences & Health.

De gezamenlijke ruimte is bedoeld als plek waar je in een meer informele sfeer in gesprek kunt gaan, maar met het uitzicht over Utrecht wat je vanuit deze ruimte hebt is het ook een fijne ruimte om juist even tot rust te komen en van je pauze te genieten. Om te weten dat je je in de stad Utrecht bevindt bij HI-FIVE hoef je trouwens niet naar buiten te kijken: in de centrale kantine is de fotoprint van de Domtoren en de Oude Gracht niet te missen.

Een compleet project.

Meer projecten

HI-FIVE, Jaarbeurs Utrecht

Wilton Heat Transfer Services

DCM Nederland

Covebo Uitzendgroep

GBLT Zwolle

Haye Jaarsma Investment Management

ASF Fischer B.V.

Mudde Kok Automotive

Melkweg Holland

Apollo Workspaces

Veelgestelde vragen

 1. Hebben jullie een eigen servicedesk?

  Sterker nog, we hebben onze eigen service mensen. Bij Roodbeen is nog dezelfde dag (of de volgende werkdag) jouw vraag opgelost. Service van de zaak.

 2. Hebben jullie een webshop?

  Natuurlijk hebben wij een webshop. Hier kun je verschillende kantoorartikelen vinden, print- en scanoplossingen aanvragen of koffie bestlellen.

 3. Richten jullie ook thuiswerkplekken in?

  Natuurlijk! Een kantoorruimte in een bedrijf is net zo belangrijk als je werkplek thuis. We geven advies op maat, geschikt voor de ruimte, en we adviseren over hoe je het best ergonomisch thuis kunt werken. Goede stoel, sta-zitbureau, you name it.

 4. Kunnen jullie mijn idee realiseren?

  We zijn benieuwd naar jouw idee! We houden wel van een uitdaging. Of het een gordijn is met een unieke print, een maatwerk vloerkleed of juist een complete kantoorruimte inrichten, wij zijn er. Voor de grote en de kleine idee├źn.