Apollo Workspaces

Roodbeen richtte de kantoren, het restaurant en de vergaderzalen van Apollo Workspaces in. Een mix van retro, refurbished en nieuwe producten.

Van leegstaand pand naar verzamelgebouw voor ondernemers

FIER Architecten benaderde Roodbeen voor het inrichten van het pand met duurzame materialen. Doen we! Apollo Workspaces is met retro, refurbished en nieuwe materialen ingericht tot een functioneel geheel.

Apollo Workspaces biedt ruimte aan kleine bedrijven en ondernemers. Roodbeen heeft de kantoren, vergaderruimtes en het restaurant ingericht.

Authentiek karakter met retro én eigentijdse materialen

Om het authentieke karakter van het gebouw te behouden, hebben we zoveel mogelijk materialen hergebruikt. We zijn ouderwets met de vrachtwagen op pad gegaan, op zoek naar mooie duurzame design producten. Onverwachts producten vinden van architect Friso Kramer, classics van Gispen en vintage lampen van Raak. En natuurlijk items uit grootmoederstijd, lekker retro.

Roodbeen bracht alles samen. Werkplekken moesten natuurlijk eigentijds ingericht worden met ergonomisch verantwoord meubilair. En ook de vloerkleden moesten passen binnen het plaatje: die hebben we op maat in unieke prints gedrukt in ons eigen atelier.

Project Apollo Workspaces was een dynamisch en energiek project dankzij de samenwerking met FIER en de verschillende partners.

 

De ideale mix van duurzame materialen

Meer Office projecten

HI-FIVE, Jaarbeurs Utrecht

Wilton Heat Transfer Services

DCM Nederland

Covebo Uitzendgroep

Veelgestelde vragen

 1. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 2. Wat is de levertijd van meubelen?

  Roodbeen heeft veel meubelen op voorraad. De levertijd is vrijwel altijd een werkdag. We bezorgen natuurlijk tot in de ruimte waar het meubel moet komen.

 3. Richten jullie ook thuiswerkplekken in?

  Natuurlijk! Een kantoorruimte in een bedrijf is net zo belangrijk als je werkplek thuis. We geven advies op maat, geschikt voor de ruimte, en we adviseren over hoe je het best ergonomisch thuis kunt werken. Goede stoel, sta-zitbureau, you name it.

 4. Kunnen jullie mijn idee realiseren?

  We zijn benieuwd naar jouw idee! We houden wel van een uitdaging. Of het een gordijn is met een unieke print, een maatwerk vloerkleed of juist een complete kantoorruimte inrichten, wij zijn er. Voor de grote en de kleine ideeën.