GBLT Zwolle

Roodbeen realiseerde de bemonstering van kleur en materiaal en verzorgde de inrichting en montage van alle werkplekken voor het nieuwe GBLT pand in Zwolle.

Slimme mix van meubilair, kleur en akoestische oplossingen

In het GBLT pand in Zwolle staat ontmoeting centraal. Het doel van het project: een fijne plek creëren op kantoor waar collega’s (die veel thuiswerken) prettig werken én elkaar ontmoeten onder het genot van een kop koffie.

Het kantoor heeft een enorme loungeruimte en tegelijkertijd zitten er veel call centers in. Roodbeen zorgde voor een eenheid door een slimme mix van meubilair, kleur en akoestiek.

De centralisatie van de GBLT heeft geleid tot een functionele en sfeervolle werkruimte

De GBLT locatie in Harderwijk verhuisde naar Zwolle. Niet alleen in een nieuw pand, maar sindsdien ook een centrale functie als verzamelplek voor verschillende vestigingen uit het land. Het nieuwe kantoor huist boven het Zwolse gemeentehuis, waar een architect een plan voor de ruimte heeft gemaakt. Roodbeen is door diezelfde architect aangehaakt voor de bemonstering van kleuren en materialen en het leveren van meubilair.

Door de centralisering van alle locaties naar één plek, is er veel meubilair ‘over’. Wij zouden Roodbeen niet zijn als we niet een manier bedachten om het meubilair te refurbishen. Denk aan tafels en bureaus met een nieuw tafelblad – het voelt als nieuw. Roodbeen realiseerde ook de inrichting en montage van alle werkplekken: zwenkarmen plaatsen, bekabeling wegwerken, ergonomische stoelen leveren en het faciliteren van zit-sta-instructies van een ergonoom.

We blijven in contact met GBLT voor optimaal resultaat. Bij nieuwe medewerkers geven we stoelinstructies en alles wat stuk is of vervangen moet worden pakken we op.

Het is de mix van diensten

Bekijk andere Office projecten

HI-FIVE, Jaarbeurs Utrecht

Wilton Heat Transfer Services

DCM Nederland

Covebo Uitzendgroep

Veelgestelde vragen

 1. Ik wil een maatwerk vloerkleed, kan dat?

  Natuurlijk kan dat. Samen met onze eigen interieurstylist ontwerp je het vloerkleed dat we vervolgens produceren. Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan zorgen wij ervoor dat jouw maatwerk vloerkleed gerealiseerd wordt.

 2. Richten jullie ook thuiswerkplekken in?

  Natuurlijk! Een kantoorruimte in een bedrijf is net zo belangrijk als je werkplek thuis. We geven advies op maat, geschikt voor de ruimte, en we adviseren over hoe je het best ergonomisch thuis kunt werken. Goede stoel, sta-zitbureau, you name it.

 3. Wat is de levertijd van meubelen?

  Roodbeen heeft veel meubelen op voorraad. De levertijd is vrijwel altijd een werkdag. We bezorgen natuurlijk tot in de ruimte waar het meubel moet komen.

 4. Kunnen jullie mijn idee realiseren?

  We zijn benieuwd naar jouw idee! We houden wel van een uitdaging. Of het een gordijn is met een unieke print, een maatwerk vloerkleed of juist een complete kantoorruimte inrichten, wij zijn er. Voor de grote en de kleine ideeën.