Wilton Heat Transfer Services

Roodbeen realiseerde voor Wilton Heat Transfer Services in Vierpolders een frisse, duurzame herinrichting, compleet met gerevitaliseerd meubilair en levendige groene moswanden.

Het hoofdkantoor in Vierpolders

Check wat Roodbeen heeft gedaan om het interieur van Wilton Heat Transfer Services te voorzien van een impuls.

Wilton Heat Transfer Services

Wilton is voor ons geen onbekende: met hun vestiging in Nijkerk welke we eerder ook hebben mogen inrichten, is het voor ons een stadsgenoot. Wilton Heat Transfer Services levert industrieel onderhoud en gespecialiseerde diensten voor warmtewisselende procesapparatuur zoals luchtgekoelde koelers en -condensors, shell & tube warmtewisselaars en koeltorens.

Refurbished meubilair
Tijdens dit project hebben het door ons eerder geleverde meubilair opnieuw kunnen inzetten en dus kunnen refurbishen. Wat direct opvalt, zijn de groene moswanden met het Wilton Heat Transfer Services logo. De kantoren, vergaderruimte en de directiekamer hebben we mogen voorzien van meubilair en verlichting. De op maat gemaakte pantry door onze interieurbouwer en het maatwerk vloerkleed zorgen ervoor dat dit een centrale ontmoetingsplek in de ruimte is geworden. De kantine beneden is voorzien van een interieurbouwkeuken en ook de tafel, stoelen, de verlichting en de wanden zijn onderdeel van ons interieurontwerp.

Een duurzaam interieurontwerp.

Meer projecten

HI-FIVE, Jaarbeurs Utrecht

Wilton Heat Transfer Services

DCM Nederland

Covebo Uitzendgroep

Veelgestelde vragen

 1. Wat is de levertijd van meubelen?

  Roodbeen heeft veel meubelen op voorraad. De levertijd is vrijwel altijd een werkdag. We bezorgen natuurlijk tot in de ruimte waar het meubel moet komen.

 2. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 3. Hebben jullie een eigen servicedesk?

  Sterker nog, we hebben onze eigen service mensen. Bij Roodbeen is nog dezelfde dag (of de volgende werkdag) jouw vraag opgelost. Service van de zaak.

 4. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.