Mudde Kok Automotive

Roodbeen creëerde een ruimte waar elke klant van Mudde Kok Automotive zich thuis voelt. Van 3D ontwerp tot realisatie, we pakten het complete project met plezier aan.

Een woonkamer-gevoel als je je nieuwe auto ophaalt

Het ophalen van je nieuwe auto is echt een moment. En zeker als je ‘m online hebt gekocht bij Mudde Kok Automotive. Op de nieuwe locatie in Nunspeet staat alles in één ruimte. Aan Roodbeen de taak de klant bij binnenkomst te laten verrassen met het interieur. Volgens Mudde Kok, hun klanten en ons team is dát goed gelukt.

Een ‘woonkamer’-gevoel was het uitgangspunt voor het inrichten van de ruimte in Nunspeet. Je komt er binnen, je voelt je op je gemak. En dat mag ook wel, je gaat je nieuwe auto ophalen! Het sfeertje klopt, de indeling is logisch en de akoestiek is precies zoals het moet zijn.

Deze ruimte draait om één ding: de klant verrassen

Mudde Kok en Roodbeen hebben een historie. Het automotive bedrijf startte in een oude veeschuur op Urk en is toentertijd door ons ingericht. Met dezelfde visie als voor het nieuwe pand: de klant verrassen. Toen Mudde Kok verhuisde naar het nieuwe pand in Nunspeet, mochten we het nog een keer doen. En dat blijft speciaal.

Alle auto’s die Mudde Kok aanbiedt worden online verkocht. Als een klant zijn auto komt ophalen, moet alles kloppen. Er is nagedacht over een efficiënte inrichting van de ruimte door onze interieurontwerpers. De klant van Mudde Kok moet verrast worden bij binnenkomst, hij komt tenslotte een cadeau aan zichzelf ophalen.

Doordat alles in één ruimte is, is het belangrijk dat de akoestiek klopt. We hebben akoestische oplossingen verwerkt in het ontwerp, zodat het lijkt alsof het erbij hoort en niet alleen functioneel is. Er zijn glazen spreekruimtes, lange tafels voor een grote groep en kleine nisjes voor een één-op-één gesprek met een verkoper. Aan alles is gedacht, overal heerst dezelfde sfeer.

Alles in één ruimte werkt

Meer Office projecten

HI-FIVE, Jaarbeurs Utrecht

Wilton Heat Transfer Services

DCM Nederland

Covebo Uitzendgroep

GBLT Zwolle

Haye Jaarsma Investment Management

ASF Fischer B.V.

Mudde Kok Automotive

Melkweg Holland

Apollo Workspaces

Veelgestelde vragen

 1. Hebben jullie een eigen servicedesk?

  Sterker nog, we hebben onze eigen service mensen. Bij Roodbeen is nog dezelfde dag (of de volgende werkdag) jouw vraag opgelost. Service van de zaak.

 2. Kan ik een eigen stof laten ontwikkelen?

  Ja, dat kan zeker! Ons atelier is zo uitgerust dat we elke stof kunnen maken. Jij bepaalt welke stofsoort en wij realiseren het zoals jij het wilt.

 3. Kan ik een maatwerk product bestellen?

  Zeker weten! Daar zijn we in gespecialiseerd. Onze interieurontwerpers, meubelmakers en projectinrichters maken een ontwerp op maat.

  Heb je zelf al een ontwerp gemaakt? Roodbeen zorgt voor de realisatie van jouw ontwerp.

 4. Wat is de levertijd van meubelen?

  Roodbeen heeft veel meubelen op voorraad. De levertijd is vrijwel altijd een werkdag. We bezorgen natuurlijk tot in de ruimte waar het meubel moet komen.